2022.03.19-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban rendezték meg a OGEX rendezvénysorozat újabb állomását. Közel 30 kiállítóhely és egy nagy színpad várta a számítógépes játékok iránt érdeklődő fiatalokat. Meghívást kapott a DVTK e-sport szakosztálya is, hogy mutassa be az érdeklődőknek, hogy mi az e-sport, hogyan megy ez egy professzionális klubnál.

- Jó, hogy újra elindult ez az országos rendezvénysorozat. Utoljára 3 évvel ezelőtt volt ilyen jellegű esemény itt az egyetemi sportcsarnokban, de az akkor még nem volt a HUNESZ védnöksége alatt. Nagyon örülök ennek az összekapcsolódásnak, hiszen így a régiónkban képviselhettük az e-sportot és bemutattuk a DVTK  e-sport szakosztályt. Azt várom a rendezvénytől, hogy az idelátogatók nemcsak megismerkednek az e-sporttal, hanem kedvet is kapnak a csatlakozásra. Az e-sport játékok köre folyamatosan bővül, nem utasítunk el semmilyen jelentkezési szándékot. A legfiatalabb korosztályra is gondoltunk, nekik a MINECRAFT segítségével szervezünk programokat (minecraft.rakoczisuli.hu).


- A standunk folyamatosan tele volt, sokan kíváncsiak voltak a munkánkra, a DVTK e-sportolóira. Játékosaink a rendezvény ideje alatt fogadták a kihívásokat. A FIFA és Fortnite játékok voltak a legkedveltebbek. – nyilatkozta Telegdy Zoltán szakosztályvezető.

A számítógépes játékokhoz a nagyértékű GAMER eszközöket az ACERSHOP biztosította számunkra, amit ezúton is köszönünk. Reméljük, a közeljövőben még szorosabb együttműködést sikerül kialakítanunk.