U 20

2017. szeptember 6.

DVTK Jegesmedvék - Ifj. Ocskay Gábor JA  1-6

Gólszerző: Verba Balázs

Eemeli Parikka: Rosszul kezdtük a mérkőzést, és még az elején begyűjtöttünk két gólt. Sikerült beszállni a játékba, de 3-1-nél kaptunk pár kiállítást, így nem tudtunk egyenlíteni. Megtapasztaltuk, hogy milyen a játék a tabella tetején, a jövőben erősebben kell kezdenünk és hamarabb be kell szállnunk a játékba. 

2017. szeptember 17.

DVTK Jegesmedvék - Vasas SC  1-3

Gólszerző: Pós Bertalan

2017. szeptember 27.

Győri NEMAK-DANA ETO FC - DVTK Jegesmedvék  7-2

Gólszerzők: Kiss Bendegúz, Ráduly Norbert

Tabella:

U18

2017. szeptember 2.

DVTK Jegesmedvék - Ifj. Ocskay Gábor JA  2-4

Gólszerzők: Lövei Dávid, Herczeg Kristóf

2017. szeptember 7.

DVTK Jegesmedvék - Debreceni HK 4-5 (hu.)

Gólszerzők: Galajda (2), Péderi, Demkó

2017. szeptember 9.

DVTK Jegesmedvék - Kanadai MH 4-2

Gólszerzők: Pecsét, Péderi, Galajda, Lövei

2017. szeptember 16.

DVTK Jegesmedvék - Vasas SC 4-2

Gólszerzők: Péderi, Lövei (2), Pecsét

2017. szeptember 21.

Egerszegi Titánok - DVTK Jegesmedvék 2-3

Gólszerző: Galajda (3) 

Urbán Péter: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, egyszerűen és határozottan hokiztunk, folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfél kapuját. A 2. harmad közepéig 3 gólos előnyt alakítottunk ki. Sajnos nem tudtunk a kijelölt úton maradni 60 percig. A játékosok elkezdtek csak saját magukért játszani, nem pedig csapatért. Ennek köszönhetően az ellenfél feljött 1 gól különbségre, ami a mérkőzés végéig megmaradt.

2017. szeptember 30.

DVTK Jegesmedvék - UTE 2-3

Gólszerzők: Nagy, Pecsét

Tabella:

U 16

2017. szeptember 10.

MAC Budapest U16 A - DVTK Jegesmedvék U16 8-5

Gólszerzők: Galajda (2), Demkó, Fazakas, Tóth

Értékelés:

Verba Gábor: A szezon első bajnoki mérkőzés nyitó harmadában 2 elkerülhető gólt ajándékoztunk a Macnak.A szünetben átbeszéltük a hibákat,és sikerült a megbeszélt taktikát gólokra váltani.A záró 20 percet 1 gólos hátránnyal kezdtük,amit hamar sikerült ledolgoznunk. Végig kiegyenlített játék folyt,de 7 percel a vége előtt kaptunk egy elkerülhető gólt. Mindent feltettünk az egyenlítésért,de a Mac jobban hajrázott és  gólt szerzett. A csapat teljesítményével maximálisan elégedett vagyok.

2017. szeptember 17.

DVTK Jegesmedvék - UTE 3-5

Gólszerzők: Balogh, Fazakas, Mattyasovszky

2017. szeptember 20.

Ifj. Ocskay Gábor JA - DVTK Jegesmedvék 6-2

Gólszerzők: Tóth, Galajda

2017. szeptember 24

DVTK Jegesmedvék - ISK Csíkszereda 2-4

Gólszerzők: Molnár, Kurys

2017. október 1.

DVTK Jegesmedvék - Pesterzsébeti Hockey Club 1-2

Gólszerző: Tóth T.

Tabella:

U14

2017. szeptember 8.

DVTK Jegesmedvék - Egerszegi Titánok 6-1

Gólszerzők: Trozsák (2), Kocsis, Sztermen (2), Kiss M.

2017. szeptember 9.

DVTK Jegesmedvék B - Veszprémi Jéglovagok B 9-6

Gólszerzők: Filepkó, Bak, Oláh T., Mészáros (2), Oláh B.

2017. szeptember 15.

DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest B 5-0

2017. szeptember 16.

Vasas SC A - DVTK Jegesmedvék 1-3

Gólszerők: Paulik, Trozsák, Kiss M.

2017. szeptember 16.

DVTK Jegesmedvék B - Ferencvárosi TC B 5-4

Gólszerzők: Oláh, Mészáros (2), Mura, Váczy

2017. szeptember 17.

Debreceni Hoki Klub - DVTK Jegesmedvék 2-4

Gólszerzők: Kocsis (2), Tóth P., Trozsák

2017. szeptember 23.

DVTK Jegesmedvék - MAC Budapest A 3-4

Gólszerzők: Sztermen, Kocsis, Kiss M.

2017. szeptember 24.

Ferencvárosi TC - DVTK Jegesmedvék 0-12

Gólszerzők: Dezső, Kiss, Kocsis (3), Tóth P. (2), Novotny (2), Rőczei, Farkas, Gál

U12

2017. szeptember 24

DVTK Jegesmedvék U12 A - UTE U12 A

Bíró Ignác: Ebben a korosztályban nincs eredményszámolás. Sajnos az UTE minden téren jobb játékot mutatott. Kevés gólhelyzetet tudtunk kialakítani és azokat se tudtuk gólra váltani, a kontráik ellen nem volt ellenszerünk. Saját kapuelőterünkben is határozatlanok voltunk, egyszóval nem tudtuk szorossá tenni a mérkőzést!

2017. szeptember 24.

DVTK Jegesmedvék U12 B - MAC Budapest U12 B

Keret: Veres-Fucsku Bence, Szecskó Gergő, Oláh Bence, Molnár Dávid, Bakos Bulcsú, Balogh Marcell, Besenyei Áron, Fülöp Mihály, Gábor Kristóf, Balogh Tamás, Haraszti Henrik, Farkas Máté, Nemes Bálint, Tóth Hunor, Orosz Vajk, Patai Marcell, Simon Krisztián, Nyirkó Zsombor és Nagy Levente.

Bíró Ignác: A tegnapi mérkőzés volt az első bajnokink az idényben, amelyen kimondottan tetszett a kapusteljesítmény, de a támadásaink és a védekezésünk is helytálló volt.

2017. október 1.

HC Kiskőrös U12 B - DVTK Jegesmedvék U12 B

Keret: Veres-Fucsku Bence, Farkas Máté, Haraszti Henrik, Tóth Hunor, Oláh Bence, Fülöp Mihály, Balog Tamás, Bakos Bulcsú, Gábor Kristóf, Balogh Marcell, Nemes Bálint, Besenyei Áron, Besenyei Botond, Trozsák Bálint, Molnár Dávid.

Koszta Ákos: Mindkét csapat egyforma erőviszonyt képviselt, oda-vissza helyzeteket játszottunk. Kiemelném a második harmadot, ahol leginkább látszott, hogy miért is utaztunk oda. Az első és a harmadik harmad nem volt részünkről annyira látványos, védelembe és támadásban is dekoncentráltak voltunk. Összességben a hosszú út ellenére is tetszett a gyerekek játéka. 

U10

2017. szeptember 2.

Koszta Ákos: A szezon első tornáján vettünk részt, teljesen új összeállítású U10-es csapatunkkal. Egy nagyon színvonalasan megszervezett, az ország legjobb csapatait felvonultató tornán kellett bizonyítanunk, ami nem teljesen sikerült. Sajnos mérkőzést nem sikerült nyernünk, még van sok tanulni valónk.

2017. szeptember 3.

Koszta Ákos: A Jégpalotában az Őszi Nyitófesztiválon szerepeltünk, ami az első hivatalos torna. Az első mérkőzésünk az UTE ellen volt, ami kellemes meglepetésként ért. 1 góllal maradtunk csak alul, teljesen ütőképesek voltunk velük szemben, nagyon kicsin múlt, hogy nem sikerült győzni. Rögtön utána következett a Vasas A2 csapata, akitől par héttel ezelőtt csúfos vereséget szenvedtünk. Most fordult a kocka, és sikerült fölényesen megnyerni a mérkőzést. Mintha nem is ugyanazok ellen játszottunk volna. Ezután jött még egy győzelem. De sajnos a végére már mindenki elbízta magat, és beleszalattunk egy vereségbe a MAC ellen. Összességében elégedett voltam, sokat fejlődtünk az előző tornához képest, de még mindig van mit tanulni.

U10 B

2017. szeptember 23-án, szombaton, Budapesten, a Jégpalotában három mérkőzést játszottunk az U10 B csapatával. Ellenfeleink: Ute B,  Bajai Lurkók, Vasas B.

Keret: Vígh Dániel, Tóth Milán, Rózsa Soma, Puskás Zoltán, Fülöp Balázs, Kovács Benedek, Sebők Lóránt, Frecskó Balázs, Kiss Bence és Bakos Előd.

Koszta Ákos: Mindhárom mérkőzésen nagyon jól teljesítettünk, a támadásaink kifejezetten jók voltak és kiemelném a kapusteljesítményünk is. 

 

U8

2017. szeptember 24-én, vasárnap, Budapesten, a Jégpalotában részt vettünk az Őszi Jégkorong Fesztiválon. Ellenfeleink a Sportországi Cápák, Jászberényi Fókák, UTE B és a Vasas B csapatai voltak. 
A
 DVTK Jegesmedvék kerete: Pipoly Csongor(k)-- Puskás Zekő(3), Kiss Noel, Szabó-Molnár Mátyás, Galajda Gellért(2), Takács Bende(2), Szak Vince(2), Majoros Márk(6), Pelyhe Ákos, Jurás Levente(6), Fülöp Vince.

Kiss Zoltán: 

Az u8-as csapat első idei tornáján vettünk részt a Jégpalotában. Ez az idénynyitó rendezvény minden év szeptemberében kerül megrendezésre, az össze s u8-u10-es csapat részvételével. A korosztályunkban nincs hivatalos eredményszámítás, így nincs is hivatalos eredmény. Persze a szülők (és az edzők is) számolnak, így az első mérkőzés döntetlene után három győzelemmel fejeztük be a tornát. A gyerekeink az elején még meg voltak illetődve(hatalmas csarnok, sok gyerek, nézők, ellenfél, játékvezetők), később azonban már minden a helyére került és elkezdtek a játékra koncentrálni. Az eredmények nem is jelzik igazán a fölényünket. A későbbi tornákon remélem, más csapatokkal is kipróbálhatjuk magunkat és ennek függvényében lehet, hogy kategóriát váltunk.

​​​​​​​